Giáo dục

Bài tập ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Bài tập ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

Tải về Bản in

Bài tập ôn thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án là tài liệu cực kỳ bổ ích CITD thu thập và tổng hợp nhằm giúp các em học sinh ôn tập và củng cố kiến thức hiệu quả để sẵn sàng cho kỳ thi sắp tới. Sau đây mời các em cùng làm bài nhé!

Xem thêm: Đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh có đáp án năm 2021

I. Đề cương tiếng Anh học kì 1 lớp 12 năm 2021

A. Choose the best option:

Bạn đang xem: Bài tập ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

1. a. choice b. achieve c. each d. chemistry

2. a. attempts b. shares c. looks d. beliefs

3. a. sacrificed b. trusted c. recorded d. acted

4. a. impolite b. exciting c. attention d. attracting

5. a. problem b. minute c. suppose d. dinner

6. It is of great importance to create a good impression …..your interviewer.

a. on b. about c. for d. at

7. Good preparations …..your job interview is a must.

a. with b. upon c. in d. for

8. Many children are under such a high …..of learning that they do not feel happy at school.

a. recommendation b. interview c. pressure d. concentration

9. She likes meeting people and traveling so she wants to apply for a …of a receptionist or tourist guide.

a. location b. position c. site d. word

10. To my …..I was not offered the job.

a. happiness b. dream c. joy d. disappointment

11. Being well-dress and punctual can help you create a good ….on your interviewer.

a. impression b. pressure c. employment d. effectiveness

12. She often reads newspapers and look through the Situations …columns every day, but up to now she has not found any job yet.

a. Article b. Space c. Vacant d. Spot

13. Many people will be out of …if the factory is closed.

a. work b. career c. profession d. job

14. His dream of becoming …..doctor became true after seven years of learning hard.

a. a b. an c. the d. Ø

15. …..information you need is in this book. Read it carefully.

a. A b. An c. The d. Ø

16. Doctors have to assume ….for human life.

a. responsible b. responsibly c. responsibility d. responsibles

17. …..is increasing, which results from economic crisis.

a. Employment b. Unemployment c. Employ d. Unemployed

18. He was offered the job thanks to his….. performance during his job interview.

a. impress b. impressive c. impression d. impressively

19. There was no one …..

a. I could ask for help b. when I could ask for help

c. I could ask whom for help d. for that I could ask for help

20. The children were quite attracted by the tamer and his animals ….were performing on the stage.

a. that b. which c. whom d. who

21. Is there anything else …..you want to ask?

a. what b. which c. whom d. that

22. I come from the Seattle area,…. many successful companies such as Microsoft and Boeing are located.

a. which b. that c. where d. whom

23. They have just visited the town …location was little known.

a. where b. whose c. which d. that

24. ……one of the most creative artists in rock ‘n roll, came from California.

a. Frank Zappa, who was b. Frank Zappa was

c. Frank Zappa, that was d. Frank Zappa whom was

25. He came to the party wearing only a pair of shorts and a T-shirt,….. was a stupid thing to do.

a. who b. whom c. which d. that

26. He lives in a small town……

a. where is called Taunton b. which is called Taunton

c. is called Taunton d. that called Taunton

27. The house …..is more than 100 years old.

a. where I live b. in where I live c. in that I live d. where I live in

28. …..want to get a good job have to have certain qualifications and experience.

a. Who b. Those which c. Those who d. Those whom

29. Wild fires are common in the forest areas of Australia, of the US and Canada, ….the climate is moist.

a. in where b. in that c. where d. which

30. King Henry, …..was Elizabeth I, led England into the Age of Empire.

a. daughter b. whom daughter c. which daughter d. whose daughter

B. Rewrite:

1. I haven’t much time so I read very little.

=> If………………………………………………………………….

2. We missed the train because we were using an out-of-date timetable.

=> If……………………………

3. The Earth is a planet. It can support life. (relative pronoun)

=>…………………………………………………………………

4. Tom bought a toy car from this shop.(relative pronoun)

=>This is the shop where I …

5. “I hope I will be successful in Ho Chi Minh City next year,” Mai said.

=>Mai………………………………………………..

6. They will paint my house if I give them enough money.(Passive)

=> I will have st PP…

II. Đáp án đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 12 học kì 1 năm 2021

A. Choose the best option:

1 – d; 2 – b; 3 – a; 4 – a; 5 – c;

6 – a; 7 – d; 8 – c; 9 – b; 10 – d;

11 – a; 12 – c; 13 – a; 14 – a; 15 – c;

16 – c; 17 – b; 18 – b; 19 – a; 20 – a;

21 – d; 22 – c; 23 – b; 24 – a; 25 – d;

26 – b; 27 – a; 28 – c; 29 – c; 30 – d;

B. Rewrite:

1. I haven’t much time so I read very little.

=> If I had much time, I would read much.

2. We missed the train because we were using an out-of-date timetable.

=> If we hadn’t used an out-of-date timetable, we would have not missed the train.

3. The Earth is a planet. It can support life. (relative pronoun)

=> The Earth is a planet which can support life.

4. Tom bought a toy car from this shop.(relative pronoun)

=>This is the shop where Tom bought a toy car.

5. “I hope I will be successful in Ho Chi Minh City next year,” Mai said.

=>Mai hoped that she would be successful in Ho Chi Minh City the following year

6. They will paint my house if I give them enough money.(Passive)

=> I will have my house painted if I give them enough money.

Trên đây là Đề cương ôn tập tiếng Anh học kì 1 lớp 12 có đáp án. Ngoài ra, CITD đã đăng tải nhiều đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 khác nhau như:

    Đăng bởi: CITD

    Trả lời

    Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *

    Back to top button